SZELVEDOSZERVIZ.HU

A SZÉLVÉDŐ FUNKCIÓJA: A gépjárművek szélvédőinek a funkciója sok rétű. Az egyik fontos az utasoknak fizikai védelme a széltől. Ezen felül, a legfontossabb pedig a biztonsági védelem. Más szóval az utasok védelme baleset esetén karöltve a személygépjármű karosszéria rigiditásának a szolgálatával. Ezért fontos, hogy a sérült szélvédőnek az előzőekben említett funkcióit a lehető mihamarabb visszaállítsuk. A sérülés hanyagolása további degradációt okoz a szélvédő alkotóelemeiben ami a biztonság rovására megy.

A SZÉLVÉDŐ SÉRÜLÉSEK ÉS TÍPUSAIK: Szélvédősérülések nagyon kellemetlen és bosszantó dolgok, ezeket megelőzni vagy elkerülni szerencse kérdése. Ezen felül minden egyes sérülés más és más. Az "Fotók" weboldal képein pontosan láthatóak a főbb jellegzetes szélvédő sérülési típusok amelyek még javíthatóak és a kiterjedésük nem éri el a 100 Ft-os érme nagyságát. Ha véletlenül hosszanti vékony repedést kapunk akkor még az is javítható. Fontos tényező, hogy a szélvédő sérülése a vezető látómezejébe ne essen, mert figyelemelvonó tényezó lehet. Ebben az esetben a javítás nem javasolt. A szélvédő javítása elsősorban biztonsági vonatkozásban jelentős és lényeges, másodsorban esztétikai jellegű.

HA MÁR MEGTÖRTÉNT MIT TEGYÜNK ELŐSZÖR: Fontos, hogy a sérült üvegfelületet átlátszó ragasztószallaggal mihamarabb fedjük le annak érdekében, hogy por, kosz és víz beszivárogva a hajszálrepedéseken keresztül ne károsítsa meg az üvegfelületek között levő vékony PVB fóliát.  Ennek a fólának a szerepe biztonsági szempontból kiemelkedő, ezért a sérülése és oxidációja alapvetően befolyásolja az utasok biztonságát egy esetleges autóbaleset esetén.

MIÉRT ÉRDEMES JAVÍTANI: Egy szélvédőjavítás költsége töredéke a szélvédő cseréjének. Időben pedig egy órán belül kivitelezhető. Fontos megemlíteni, hogy az első szerelésű, gyár által elfogadott, minőségileg folyamatosan ellenőrzött szélvédők minősége, valamint a gyárban használatos technológiai eszközök, módszerek és eljárások egyediek. Így sajnos utólagosan nem megismételhetőek. Ezért is javasolt a szélvédőjavítás opcióját mint elsődleges szempont megvizsgálni. A környezetvédelmi tényezőket is figyelembevéve, a szélvédő előállítása nagymennyíségű energiát, költségeket igényel. Veszélyes hulladék és ártalmatlanítása is költséges. Mérlegelve ezeket a tényeket, egyben környezettudatos és gazdaságos döntés is ha a szélvédőjavítás mellett döntünk.

MENNYIBE KERÜL EGY SZÉLVÉDŐJAVÍTÁS?: A költségeket illetően mivel minden sérülés más és más, így a szélvédőjavítás ára is esetenként változó. Az előrelátható költségek 5.000 Ft - 10.000 Ft és maximum 15.000 Ft közé tehetőek. Ezeket az összegeket befolyássolja a gépjármű szélvédőjének típusa, sérülés nagysága, fajtája és a szélvédőjavításra felhasznált anyag mennyisége. Több sérülés egyidejű javítása esetén kedvezményt adunk!

MINŐSÉGI HÁTTÉR ÉS GARANCIA: Az általunk használt szélvédőjavítási eszközök és anyagok európai prémium gyártótól származnak és a versenysportban a Le Mans 24 órás autóversenyen is felhasználásra kerülnek. Flottákat, autókereskedéseket is kiszolgálunk.

Kérem hívjon a részletekért az alábbi elérhetőségen!

www.szelvedoszerviz.hu www.szelvedoszerviz.hu www.szelvedoszerviz.hu www.szelvedoszerviz.hu www.szelvedoszerviz.hu www.szelvedoszerviz.hu www.szelvedoszerviz.hu www.szelvedoszerviz.hu www.szelvedoszerviz.hu www.szelvedoszerviz.hu