SZELVEDOSZERVIZ.HU

MI IS AZ AZ ÓZON ÉS HOGYAN TISZTÍT FERTŐTLENÍT: Az általunk használt ózon generátor a levegőben található oxigén molekulákat ionizálája és hoz létre ózont. Az ózon erős oxidáló hatásának köszönhetően vegyszermentesen eltávolít minden vírust, baktériumot és rossz szagot mint például a dohányfüst. Bárhol is legyen az az autószőnyegben, autókárpitban vagy az autó légkondicionáló belső párologtatójában. Ezek a baktériumok okozzák a kellemetlen szagokat. Az ózon generátor használatát követően kellemes eső utánni illatot fogunk érezni. Nem is beszélve a baktérium és vírusmentes tiszta környezetről. Javasolt évente legalább egyszer szezononként a tisztítást elvégezni.

TISZTÍTÁS FOLYAMATA: Maga a tisztítási eljárás időtartalma maximum 60 perc. Ez alatt az idő alatt a generátor az általa termelt ózonmulekulákat a gépjármű zárt belső keringetett légterébe kijuttatja. Ezek az ózon molekulák rendkívül erős oxidáló hatással rendelkeznek és az összes létező organizmust elpusztítják. Hatásuk a klórnál is több ezerszeres, ezért nem véletlenül használják az orvosi szakmában is műtők, kórtermek stb. fertőtlenítésére.

ÁRAK ÉS KÖLTSÉGEK: Az eljárás költsége a gépjármű nagyságától függően 5.000 Ft illetve 10.000 Ft közé esik. Több gépjármű egyidejű kezelése esetén kedvezményt adunk! Flottákat, autókereskedéseket is kiszolgálunk.

Kérem hívjon a részletekért az alábbi elérhetőségen!

www.szelvedoszerviz.hu www.szelvedoszerviz.hu www.szelvedoszerviz.hu www.szelvedoszerviz.hu www.szelvedoszerviz.hu www.szelvedoszerviz.hu www.szelvedoszerviz.hu www.szelvedoszerviz.hu www.szelvedoszerviz.hu www.szelvedoszerviz.hu